Roldeuren toestelruimtes vervangen

09-04-2023
De Stichting Exploitatie en Beheer Volleyhal heeft roldeuren voor de toestelopberguimtes, nog stammende uit 1985, laten vervangen.
Onder toezicht van het bedrijf Kernbouw, dat veel opdrachten voor de Gemeente Zaanstad uitvoert, zijn er nieuwe roldeuren aangebracht.
De roldeuren werken nu weer perfect en de sporthal ziet er weer een beetje mooier uit. 

Kantine duurzamer

09-04-2023
Op weg naar een duurzamere exploitatie van de sporthal, is het bestuur van de Stichting Exploitatie en Beheer Volleyhal samen met de Gemeente Zaanstad een plan van actie aan het opstellen.
De eerste stap is al gezet. 
Het enkele glas van de ramen in de kantine van de sporthal is vervangen door isolatieglas.
Nu verbruikt de kantine op zich niet zo veel energie voor de vewarming, maar alle kleine beetjes helpen.

Alle toestellen vervangen

09-04-2023
Het afgelopen jaar zijn alle toestellen in de sporthal in opdracht van de Gemeente Zaanstad vervangen.
Het over de hele wereld bekende Nederlandse bedrijf Jansen.Fritsen heeft de sporthal ingericht voor het bewegingsonderwijs en de zaalsportverenigingen.
De sporthal is nu weer helemaal up to date.
Alle huurders, scholen en verenigingen, kunnen gebruik maken van deze toestellen.

Nieuwe vloer in sporthal

09-04-2023
In de zomervakantie van 2023 heeft de firma SiKa Nederland B.V., in opdracht van de Gemeente Zaanstad, een nieuwe vloer aangelegd. Het is een prachtige, grijze vloer geworden waarop belijning voor de meest gangbare binnensporten is aangebracht.
Gedurende het eerste jaar zullen er nog wat lichte gebruikssporen op de vloer zichtbaar zijn, maar na een juiste behandeling door het schoonmaakbedrijf zullen deze sporen na verloop van tijd verdwijnen.
Met deze vloer kan de sporthal weer jaren mee.

Vrij internet in sporthal Zaanlands West

18-01-2012

De SEBV vindt dat in de huidge tijd internet in onze hal niet mag ontbreken.
In samenwerking met de ict solutions provider Ccare uit Koog aan de Zaan en Swart Elektrotechnisch Buro uit Zaandam is er een totaaloplossing uitgerold.
Internet, telefoon en alarm zijn nu allemaal op een installatie aangesloten.
Het internet is vrij toegangkelijk gemaakt voor alle bezoekers van de sporthal. Uiteraard hebben we een veiligheidsfilter ingebouwd waardoor het bezoeken van bepaalde websites zoals o.a. games, sex, geweld niet mogelijk is. Ook het downloaden en uploaden van muziek en films is geblokkeerd.
Wij zijn er van overtuigd op deze wijze een stukje dienstverlening te bieden aan onze bezoekers die geheel past in de huidige tijd